læder ankelstøvler

Skal det være chickt fodtøj, falder tanken, som noget af det første, på ankelstøvler og især læder ankelstøvler. De kan kombineres med stort set alt i garderoben og kan udstråle alt fra sød og nuttet, over fint til det mere rock-agtige look.

Er du til spidse læder ankelstøvler eller de mere bredsnudede af slagsen, vil du have dem i sort, brun eller en helt tredje farve? Skal de være med eller uden kæde på siden? Vil du have lynlås i eller vil du trække dem på?

Læder ankelstøvler er lækkert, frækt og ren creme for øjnene at skue og er en fast bestanddel i enhver modebevidst kvindes garderobe.

Forkæl dig selv og vælg et par læder ankelstøvler næste gang du skal shoppe sko og kombiner dem med fx jeans og en striktrøje eller en fin sommerkjole.
Der er så mange muligheder for at finde lige de læder ankelstøvler, der vil passe til den næste gang, du skal på café med veninderne eller bare vil gøre lidt mere ud af dig selv.
Alt ære og respekt for de lange sorte støvler, men læder ankelstøvler er skønne for fødderne, vejer næsten intet og er så smukke.

Skal du til en fødselsdag, kan du vælge et par sorte læder ankelstøvler med en lille hæl og sætte dem samme med en smuk sort kjole og straks er du kørende. Skal du til havefest med familie eller venner, kan du tage et par flade læder ankelstøvler på, så du ikke synker ned i græsset, kombinere det med et par leggings en løsthængende top eller en striktrøje til de kølige aftener. Mulighederne og mulighederne for at sætte de mange forskellige typer af læder ankelstøvler sammen er nærmest uendelige.

Den moderne storby pige looket er et skattet look, som du opnår ved at tage et par meget slidte herrejeans, en hvid og lidt for stor herreskjorte på og sætte det sammen med et par læder ankelstøvler, med eller uden hæl.

De piger der er bange for at prøve ankelstøvler, har bærer ofte på en frygt for at blive for maskuline i dem, fremhæver man sin kvindelighed i sin øvrige påklædning, skabes et helt fantastisk samspil af maskulinitet og det feminine, skabes der virkelig stil.

Tag den førnævnte hvide herreskjorte, de alt for slidte herrejeans, et par læder ankelstøvler og tag en trendy og stilren Al Capone-inspireret hat på.
Det kan så udbygges med en lille håndtaske, til kun det allermest nødvendige og så har du et mere chick udtryk, som du let kan gå til lidt finere arrangementer i, hvis vi sammenligner med sættet uden hat og håndtaske.

Dropper vi håndtasken og hatten og tager en gadedrenge kasket på og kombinerer det med et tørklæde, der er viklet en enkelt gang rundt om halsen, så er vi mere ovre i den frække kunstner type, som vil være et godt bud på en date, hvor der skal være mulighed for at bevæge sig med lidt frihed og hvor en kjole vil være upraktisk.

Læder ankelstøvler er virkelig in!

Leave a Comment

Required fields are marked *.